Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koopgids

Zo vind je (online) een bank waar je niet eerst de zittest op kan doen

geschreven door Rosa
Zo vind je (online) een bank waar je niet eerst de zittest op kan doen

Of je nu liefhebber bent van de industriële, de Scandinavische of de landelijke woonstijl, een bank is in ieder interieur leidend. Het is dus belangrijk dat je bij de aankoop van een bank de juiste keuze maakt. Vooral als je meer een online shopper bent en de keuze moet maken zonder de 'zittest' uit te voeren. De bank is namelijk de plek waar je bijkomt van een lange dag en uren spendeert door het volgen van je favoriete serie.

Maar, omdat je online niet kan uittesten of de bank wel lekker zit, betekent niet dat het onmogelijk is om een bank online te shoppen. In deze blog leg ik je precies uit hoe je online een bank shopt, zonder de zittest te hoeven doen, lees snel mee!

1. Bepaal de stijl

Wat ik net al zei, de bank is bepalend in de stijl die je wilt uitstralen in je interieur. Meestal zegt de bank veel over je smaak. Daarnaast is de bank een van de grootste meubels uit je interieur, dus is die bepalend voor de overall look.

Ben je nog niet helemaal zeker welke stijl of voor welke bank je precies wil gaan? Laat je dan inspireren door andere interieurs. Bekijk bijvoorbeeld naar onze Binnenkijkers of creëer je eigen bord op Pinterest.

woonkamer bank grijs
Bron: jeannettevanluyck

2. Goed meten en bepaal het model

Hiermee bedoel ik inderdaad dat je eerst de ruimte goed meet, maar ook de deurpost! Zodat als de bank bezorgd wordt, hij wel door de voordeur past en eventueel door de gang of andere ruimtes waar de bank doorheen gedragen moet worden. Daarnaast is het van belang dat je bepaalt hoeveel ruimte de bank in de woonkamer mag innemen. Een te grote of te kleine bank zorgt ervoor dat de ruimte kleiner lijkt.

woonkamer bank leer
Bron: BePureHome

woonkamer bank leer
Bron: BePureHome

3. Retourneren?

Nu je écht de juiste keuze gemaakt hebt (denk je), kan het natuurlijk toch tegenvallen als je de bank eenmaal in het echt gezien hebt. Check daarom altijd goed in de productbeschrijving wat het retourproces is van de bank. Dit kan namelijk per bank verschillen!

woonkamer bank
Bron: Woood

Zie ook:
-Hallo donkere dagen: 20x de leukste sfeerlampjes
- Dit zijn de top 5 luchtzuiverende planten van het moment
- Met deze tips lijkt je interieur uit een magazine te komen

Tuin

De 4 tuintrends van 2024

geschreven door Gabrielle
De 4 tuintrends van 2024

Natuurlijke tuinen bieden een prachtige setting waarin we onze buitenruimtes kunnen transformeren tot plekken van rust, schoonheid en expressie. In het jaar 2024 presenteren tuinontwerpers en liefhebbers breed aanbod aan inspirerende trends die elk een unieke benadering van t...

meer...