Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: Mariëlle van Thuizop5

Gastblog: Mariëlle van Thuizop5

Mijn naam is Mariëlle van thuizop5 en ik maak graag mooie kiekjes van ons interieur. Samen met mijn gezin woon ik in een rijtjeswoning uit de jaren '70. We wonen hier al 18 jaar en hebben vorig jaar een grote verbouwing gehad met een wel héél gaaf resultaat. In het dagelijkse leven werk ik bij een damesmodeketen op de social media afdeling. Dit past perfect in mijn straatje omdat ik natuurlijk veel bezig ben met mijn eigen account op instagram.

Mijn woonstijl

Ik omschrijf mijn woonstijl als een mix van verschillende woontrends. Scandinavisch is denk ik wel de hoofdtoon, maar mooie stoere elementen, wat dus weer meer de industriële kant opgaat, zie je ook veel voorbijkomen. Tegenwoordig zie je ook de Japandi stijl steeds vaker en ik vind dat echt een geweldige stijl. Ik mix en match erop los om zo mijn eigen unieke stijl te creëren. Warme en coole tinten gaan samen tot een rustig palet.

thuizop5-woonstijl Bron: Thuizop5 via HomeDeco Binnenkijken

Ons huis

Vorig jaar hebben we dus de hele benedenverdieping verbouwd. We wilden een beetje groter wonen en hebben een kleine aanbouw gedaan. De keuken is in de aanbouw gekomen en zo kregen we meer ruimte in de woonkamer. We zijn nog steeds zoekende om de perfecte zitjes te creëren in huis. Zo zitten we te denken aan toch een roomdivider om het wat knusser te maken. Maar dat is voor later. We genieten volop van wat er nu staat.

Mijn man heeft op de aanbouw na, alles zelf gedaan samen met een kameraad. Echt superblij met het resultaat!

thuizop5-keuken Bron: Thuizop5 via HomeDeco Binnenkijken

Eyecather

Ik houd van een bepaald statement in huis. Zoals bijvoorbeeld de gave pixel IXXI van Kate Moss of de oude apothekerskast. Ook de muur in de hal vind ik helemaal te gek. Echt een blikvanger als je binnenkomt. Maar, daarentegen houd ik ook van rust en dat is goed te zien in de keuken. Een mooie witte keuken met de strakke zwarte lampen maken het een verademing om naar te kijken, vind ik zelf ;).

thuizop5-ixxi Bron: Thuizop5 via HomeDeco Binnenkijken

Do's and don'ts

De tijd van twee dezelfde items in huis hebben is echt niet meer van nu. Ik mix vaak spulletjes bij elkaar zodat het goed past samen. Ook de kleurstellingen moeten bij mij helemaal matchen. Is dit niet zo... dan word ik kriebelig en zet ik alles weer terug op zijn plek en begin ik opnieuw haha. Ik schilder ook wel eens dingen die net niet qua kleur passen. Dus een goede tip, mocht je net dat ene vaasje zien in de verkeerde kleur, kleurtesters halen bij de bouwmarkt en schilderen die handel!

thuizop5-accessoires Bron: Thuizop5 via HomeDeco Binnenkijken

Ik zou nog dolgraag de bovenverdieping aan willen pakken. De badkamer mag bijvoorbeeld echt een make-over krijgen. Maar dat is een later project. Wel zijn we nu de tuin aan het opknappen en hopen dat we een mooie zomer tegemoet gaan. We hebben namelijk twee jaar lang niet echt van onze tuin kunnen genieten door de verbouwing.

thuizop5-hal Bron: Thuizop5 via HomeDeco Binnenkijken

Wil je meer van ons huis zien? Je kunt me vinden op instagram account thuizop5, waar ik dagelijks een berichtje achterlaat.

Liefs Mariëlle

Gastblog schrijven?
Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Linda van Thathomepage
- Gastblog: Chantal van Wonenbijchan
- Gastblog: Nicole van Nieksservies

Tuin

De 4 tuintrends van 2024

geschreven door Gabrielle
De 4 tuintrends van 2024

Natuurlijke tuinen bieden een prachtige setting waarin we onze buitenruimtes kunnen transformeren tot plekken van rust, schoonheid en expressie. In het jaar 2024 presenteren tuinontwerpers en liefhebbers breed aanbod aan inspirerende trends die elk een unieke benadering van t...

meer...