Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: Ellie van Thuisbijmij

Gastblog: Ellie van Thuisbijmij

Hai, wat leuk dat je mijn gastblog komt lezen! Ik ben Ellie (wordt ook wel Ellebel genoemd) van @thuisbijmij, en ik woon samen met mijn man en onze jongste dochter in een tweekapper uit 2018. Door de grote raampartijen valt er veel licht in ons huis en dat is iets waar ik erg van houd. Met 3 slaapkamers en een tuin van 9 bij 12 meter is het een heel fijn huis om in te wonen. De zolder is nog helemaal open, hier hebben we alleen nog maar een vloer gelegd. We weten ook niet wat we er mee willen en bovendien is het schip met dubbeltjes ook nog niet langs geweest. Kijk je mee in mijn gezellige huis?

Mijn woonstijl

Toen wij hier in 2018 kwamen wonen was onze woonstijl Scandinavisch met veel wit, hout en grijs. Na een tijdje kwamen er wat Industriële items in huis, maar dat was toch niet echt mijn ding. Op dit moment is onze stijl een beetje Japandisch, retro en Scandinavisch; en dat bevalt ons heel goed. Het geeft ontzettend veel warmte aan ons huis. De nieuwe bank vond ik ontzettend spannend, toch een gewaagd kleurtje voor iemand die altijd voor safe gaat. Mijn man had er alle vertrouwen in en wat staat het uiteindelijk mooi bij onze kast en eettafel. De hele benedenverdieping is nu mooi 1 geheel.

bruin-rode-bankBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Droomhuis

Licht en ruimte zijn voor mij twee belangrijke dingen in een huis, ik kan niet tegen donker. Omdat wij later pas insprongen bij de aankoop van dit huis hebben wij helaas niet alles naar onze zin kunnen maken. Zo konden wij onder andere de lichtpunten niet meer aanpassen en de indeling niet meer wijzigen. Mijn man hadden bijvoorbeeld graag een kookeiland gewild. Maar doordat de vloer (verwarming) er al lag kon dat helaas niet gerealiseerd worden. Jammer, maar alsnog zijn we dik tevreden met hoe onze keuken nu is.

keuken-met-barBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Kenmerkend aan ons interieur

Wij doen ook regelmatig gezamenlijk een DIY-projectje. Het meest trots en blij ben ik met onze trapkast. Voorheen was onze trap open, en die hebben wij samen dichtgemaakt en geschilderd. Doordat de trap nu gesloten was konden we een voorraadkast onder de trap maken. Ik wilde geen normale deur want in onze gang zaten al 4 deuren. Daarom verzon ik een soort boekenkast deur die mijn man heeft gemaakt, precies zoals ik hem wilde. Nu heb ik dus een trapkast deur, die er niet uitziet als een trapkastdeur. De onderste trede van de trap hebben wij opengelaten zodat het toch lekker kan luchten. Bovendien kunnen wij onze schoenen eronder zetten als we thuiskomen.

gang-kast-witBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Make-over

Ook ben ik heel blij met onze slaapkamer. Het afgelopen jaar heb ik die helemaal mogen veranderen. Zo hebben we latjes tegen de muur gemaakt waardoor er meteen een ander sfeertje ontstaat. De kledingkast die eerst tegen een muur aanstond hebben we in het midden van de slaapkamer gezet. Hierdoor creëerden we een knusse slaapkamer aan de ene kant en een inloopkast aan de andere kant; win/win dus!

slaapkamer-met-hout-muurBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Mocht je mijn gastblog en foto’s leuk vinden en meer willen zien van ons huis, neem dan gerust een kijkje op mijn Instagram @thuisbijmij.

Liefs, Ellebel

Gastblog schrijven?

Gooi jij ook jouw hele ziel en zaligheid in de inrichting van jouw huis? Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Mariel van Wonenmetmariel
- Gastblog: Anja Willemsen
- Gastblog: Sanne Vermeulen

Tuin

De 4 tuintrends van 2024

geschreven door Gabrielle
De 4 tuintrends van 2024

Natuurlijke tuinen bieden een prachtige setting waarin we onze buitenruimtes kunnen transformeren tot plekken van rust, schoonheid en expressie. In het jaar 2024 presenteren tuinontwerpers en liefhebbers breed aanbod aan inspirerende trends die elk een unieke benadering van t...

meer...